Mámení

Mámení

 

 

Mámila, k sobě mě mámila,

sama ta nebesa věhlasná,

jistoty věčné mi slíbila,

dočasná bída prý skončila.

 

Mámila, k sobě mě mámila,

sama ta temnota pekelná,

dočasných muk by mě zbavila,

věčnými za trest mi hrozila.

 

Těžko si vybírat

ze slibů a hrozeb,

na to já fakt nejsem stavěný,

 

snad nebudu litovat

že jsem vše odřek

a rozhod se věčně hnít na zemi.

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 23.09.2024
Přečteno 52x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí