Podzim

Podzim

Podzim

Končí léto
zatím teplo, 
listí zatím odolává
zelená je ještě tráva.

Bazény se přikrývají
otužilci se chystají. 
Chladná rána klepají, 
vrstvy na nás dávají.

Pro některé dobré klima
ani teplo, ani zima. 
Krupky potu osušeny
vánečkem jsme osvěžení.

Cvrčci zatím vytrvalí
teplo přes den mají rádi,
dneska řádí aji v noci,
přejí lidem dobré noci.

Brzy přijde velká změna
obarví se letní scéna,
pro malíře na malůvky
pro lidičky, a jejich toulky.

Autor Marťas9, 24.09.2024
Přečteno 34x
Tipy 13
Poslední tipující: Ďábel sám, Ž.l.u.ť.á.k., IronDodo, Iva Husárková, Psavec, Kan, cappuccinogirl, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí