v kalichu dlaní
voda posvěcená
a pod jazykem
kus božího těla
pil jsem tě
dokud jsi nezemřela
a v ústech laskal tvoje jméno
žena
pak na trněný kříž
jsem přibil víru
že bude líp
až změníme se v stíny
den rozsypal se
v živé obětiny
když každý sám
letíme ve vesmíru