Včerejší káva
Anotace: Samota duše 2024
Tolik básní
uteklo
v nenávratném
procházení.
Přemíra citů
svírá nenaplnění.
Buší slzy.
Nebude a není.
Ten vánek samoty.
Duše kvílí.
Nikdy se nezamiluje.
Vždycky to špatně končí
v zármutku deprese.
Výčitek.
Další ztráty už neunese.
Jen život
k smrti donese.
Tíha je jako Kamikaze.
Přečteno 79x
Tipy 30
Poslední tipující: Pablo Kral, Jan Kacíř, Ž.l.u.ť.á.k., IronDodo, MartinX, Iva Husárková, Dávid, mravenec, Marťas9, Anfádis, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)