Stať sa láskou

Stať sa láskou

 

Láska je krásny čas

povznáša, inšpiruje

nadnáša to krásne

čo v nás žije

láska je krásny čas,

láska je krásna...

ohh áno

 

Dnes to viem

že za tie rany to stálo,

dnes už to viem,

že nedostaneš veľa

keď dávaš tak málo

obloha je plná hviezd

aj keď nevidieť za mračná

chcú nám zo života zniesť

to najkrajšie čo na ňom je

ale uverme

že tam sú, a že tam sú pre nás

pretože láska je krásny čas

a viera s odhodlaním

vytvára zázrak

 

Keď pred očami vidíme

život o ktorom snívame

maľujeme obraz života,

píšeme svoj osud,

tvoríme...

tvoríme ten masterpiece

ktorým sme

 

Láska je krásny čas

povznáša, inšpiruje

nadnáša to krásne

čo v nás žije

láska je krásny čas,

láska je krásna...

ohh áno

 

ohh áno...

 

Keď túžime byť milovaní

staňme sa láskou,

keď túžime po zmene,

staňme sa zmenou,

staňme sa tou láskou

v srdci druhých

ale aj v tom svojom

keď túžime po raste

staňme sa výhonkom

a uverme dažďom

že nám chcú dobre

 

Keď túžime byť milovaní...

staňme sa láskou,

staňme sa láskou...

 

Autor Dávid, 24.09.2024
Přečteno 35x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, Iva Husárková, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Dávide, ty prostě víš.. a já jsem ráda, že tě znám!*

24.09.2024 22:39:00 | Sonador

líbí

Super text

24.09.2024 21:45:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí