WELLNESSÁCKÁ

WELLNESSÁCKÁ

Anotace: Užijte si slasti

Sem bublinky tam bublinky
Pod celém tělu protékají
Víři se jak kudrlinky
Na svět se jen usmívají
Návštěvníce všeho druhu
Ve slasti si libují
Tyhle krásné procedury
Všechny rády milují
Což teprve masáž těla
Ta je zkrátka úžasná
Orgasmus už při ní měla
Zákaznice kdejaká
Za léčivými prameny
Jeli na kraj světa
Procedury lázeňské
Užili si jejich Těla
Odjíždějí spokojené
Krásně se jim hnedle žije
Jako mlékem odkojené
Plny nové energie.
Autor BArBArKO, 25.09.2024
Přečteno 35x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, jort1, Ž.l.u.ť.á.k., IronDodo, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí