Klid...

Klid...

Anotace: Nekomentovat, děkuji...

Klid

Copak je tak moc ho chtít?

Vymazat všechno, zmizet do prázdna 

Pryč od všeho a všech co mě jen vysává 

 

Prázdnota mysli je štěstím duše 

nářky druhých pak, nevnímat hluše 

Smát se, poslat je všechny do "k šipku"

Změnit úplně vše "dynamitem vzteku".

 

Najít ten pramen sil, ze kterého mi vše pijí 

A začít pít jim, ne jen pramen,  ale i s úroky za ta léta 

Zničit,  všechny 

Autor Protos1182, 25.09.2024
Přečteno 51x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Psavec, Marten, Bosorka9, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí