Ztrácím své tělo
v oblacích přízraků
Mé nitro se otřásá
rozbřesky ptáků.
Volám tě, volám tě
Jsi krása !
Mám-li růst
pak jen deštěm slzí
tvých zázraků .
Super
25.09.2024 20:24:14 | mkinka
Díky,
vracím se po časové odmlce,
kdy jsem dospěl k poznání,
že velkou část svého díla
pokřtím ohněm a odešlu tam
kde je niterný svět básní,
aby z nich mohli čerpat jiní.
Jde o tisíce a tisíce básní
co jsem napsal.
Píši už jen o život, dokud budu dýchat,
jinak nelze ...
Vanitas, vanitatum ...
29.09.2024 09:46:41 | Howkins