můžete si zpívat na melodii téhle pecky

 

až budeme jednou slavit

že jsme to tu přežili

pusť starosti ze svý hlavy

zkus to aspoň na chvíli

až nebude třeba už bejt

se světem na nože

až se budem chechtat

a jen křičet Cože, Bože?

potom možná někdo uzná

že jsme se fakt snažili

 

až se z nebe celý roky

bude snášet pohoda

až všichni blbí jak troky

vypaří se z národa

až i v Praze bude blaze

tak jak u nás na vsi

až se sejdem každej tejden

zapařit na návsi

potom možná začnu věřit

že je život náhoda

 

až nám v modrým baldachýnu

oko pravdy zamrká

až mě ze všech šedejch stínů

slunce ráno vystrká

potom bude jasný

že už přišel správnej čas

všechno bude krásný

a já obejmu tě zas

konečně to dává smysl

ať mě prase potrká

Autor zase já, 26.09.2024
Přečteno 70x
Tipy 31
Poslední tipující: Emani, Niška, Ž.l.u.ť.á.k., Iva Husárková, Elisa Day, nehledaná, Marťas9, Marcone, Marten, jort1, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Krásné myšlenky, ale tohle mocní nepřipustí, protože pak by se měl dobře každý. :-))

26.09.2024 10:11:41 | Kan

líbí

třeba bude stačit si ten kousek pohody udělat v sobě...když se spojí ty mikroostrůvky dohromady, pak i v Praze bude blaze ;) ...třeba :)

26.09.2024 10:29:51 | zase já

líbí

Kdo ví ? :-))

26.09.2024 11:20:59 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí