Dychtivost
Anotace: Proč mi vždy dodáváš odvahy být člověkem, kterým chci být?
Nastup si, pluj se mnou korábem noci,
již nebuť tím zajatcem, co v kleci se krčí.
Vyšplhej ke hvězdám, pak klesni až na dno oceánů,
oběvuj cesty, buď pánem času a hlavou králů.
Otevři světy, do kterých jiní se obávají vstupit
a nikdy již nechystej se k návratu.
Přečteno 65x
Tipy 5
Poslední tipující: karolinakarol, mkinka, Sonador
Komentáře (3)
Komentujících (2)