Kolikrát
Kolikrát byl jsem kde jsem?
Kolikrát nebyl jsem, kde být jsem měl?
Kolikrát byl jsem, kde neměl jsem být?
Kolikrát někde byl a přece nebyl?
Kolikrát jsem a kolikrát budu?
Všechno co děje se, je v rukou osudu.
Přečteno 57x
Tipy 6
Poslední tipující: Marten, MartinX, Elisa Day, mkinka, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)