Dějství v nevědomí
Anotace: Samota duše 2024
Ty, Ty a ta i ta.
Strašák buší na vrata.
Divné zvuky
tříští mozek,
že by jeden cítil
nevratný konec.
Koláž srdce
snímá kolaps.
Hazard je vnímat.
Odejde bolest?
Tlumený skřípot zubů.
Máte trdelník?
Chuťové buňky
se dají ovlivnit.
Kuráž, kluci.
Ňam.
Přečteno 80x
Tipy 28
Poslední tipující: IronDodo, Ďábel sám, jort1, MartinX, Marťas9, mravenec, Kan, CULIKATÁ, Psavec, Niška, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)