"Obrázek"
Anotace: Každý ho má v sobě...
Bílá stěna a na ní obraz...
Obraz na němž barvy jen...
to malíř snil svůj sen..
štětcem jak dikobraz...
Snil svůj sen...
Štětcem táhl sem a tam...
Už na vždycky zůstal sám.
Ty barvy v srdci jen...
Bílá stěna a na ní srdce...
...a plno barev v něm...
...zážitků v nitru mém.
To malíř snil svůj sen...
...a nebyl to jen den.
Komentáře (1)
Komentujících (1)