Slon v zahradě? Paráda...
Vykašli se na hada...
Přidej zebru s pruhama
A počkej si, až lama
Půjde kolem vašich vrat
Zatouží se podívat
Kdo všechno to u vás bydlí...
Že ještě kotě v botě, pes na židli
Spokojeně si podřimuje
Žirafa krk natahuje
Opatrně z balkónu
Delfín ve vaně pokukuje po balónu
Se kterým si chce hrát
Zrovna když v umyvadle spát
Se snaží zlatí úhoři
Co o moři
nic nevědí...
U mrazáku lední medvědi
S polární liškou se potkají
Pod lustrem motýli lítaji
A jejich něžný doteky
Tě semtam hladí...do deky
Se něha schová
A za to všechno může tvá ZOO snová :-)*
27.09.2024 10:35:58 | cappuccinogirl