prázdnota v nekonečnu tapetovaná je slovem
Bohužel, bohužel, bohužel
Těch vrstev tam
Ale...
Kdesi tam se krčí smítko prachu
nepodstatné, ale kazí prázdnotu
A přeci se v něm skryl celý vesmír
kde ale leží v té prázdnotě?
Tam
Ale pro každého jinde.
Každý tu tapetu svojí vidí jinak
Pro každého je nekonečnost prázdnoty jiná