Unášet se proudem

Unášet se proudem

Anotace: ..

Jen lehnout si na hladinu
a nechat unášet se proudem.
Než dostaneme zástavu, rakovinu -
dokud zdrávi na světě budem.

Jen posadit se na zelenou louku
a poslouchat přírodu kolem.
Věnovat pozornost každému brouku,
jež sdílí s námi svět s Bohem.

(Ale kdo je Bůh?
Snad ta příroda a Vesmír kolem)

Jen procházet se dubovým lesem
a sdílet energii jsoucna.
Vychutnat si moment "že jsem"
bez strachů z minulosti, z budoucna.

Jen vyšplhat si na vysokou horu
a vidět jak jsme malí.
A z výšky uvidět, že na obzoru
není smrt, jen věčné mládí...
Autor lukassnajdr, 27.09.2024
Přečteno 38x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Psavec, Marry31, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A opět se narodíme, a opět budeme mladí,
smrt není, smutně se opírá o zábradlí:-)

11.10.2024 13:56:46 | Jeněcovevzduchukrásného

líbí

Občas je dobré se zastavit a jen se dívat. Ráda jsem se u tebe zastavila

27.09.2024 12:12:12 | Marry31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí