Ozvěna bez jména

Ozvěna bez jména

Hnáty zkřížené 

po nás potopa

myslím že jsou nechtěné 

kráčela špatná bota

v myšlence...

co hledá

na nitce 

když je bledá ..

ozvena

bez jmena

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.09.2024
Přečteno 38x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Anezka.M, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí