Září

Září

Globální propojitost
všech egregorů
čili vír, co si lidé
v přesvědčeních vytvořili
podvědomí, minulost
každého paměť.

A jak tohle čoveče
mohlo vzniknout z brahma?

Tak číhej...

Brah - dýchat
Ma - matka
Óm - akord
Máya - kouzlo.

Vyjádření v dechu
co tón, to atom
co akord, to tvar
co melodie, to vztah.

Ale ale, otče hudby!
Všichni se tu zničí!
Dovolil jsi falešné tóny!
Tolik bolesti, na úkor krásy!

Otec šeptá, hlasem Matky,
"kdo jsi, jaké je tvé jméno?"

a mým mlčením září.
Autor Niška, 28.09.2024
Přečteno 38x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Psavec, cappuccinogirl, Anfádis, TRlVlUS, mkinka, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí