Myšlenky na papíře

Myšlenky na papíře

Myšlenky na papíře

V hlavě nápad
život skládat
do řádku v rýmech napsaných
životů blízkých protkaných.

Nemusíš hledat lékaře
tady ti cestu ukáže
mnoho srdcí na místě
řeknou... Zkus to, tady není zle...

Zde patří všechny emoce
tady popíšeš vánoce
tady obnovíš vzpomínky,
jak žily tety a maminky..

Tady je srdíčko v příběhu,
promiňte, jinak to nesvedu.
Tečky se dělají přes slzy,
vzpomínky za mne zde hovoří.

Autor Marťas9, 28.09.2024
Přečteno 37x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Kan, Psavec, Ondra, Anfádis, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objimam zlatíčko milé

28.09.2024 05:03:43 | mkinka

líbí

Děkuji a zdravím z Moravy...

28.09.2024 06:26:29 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí