Hoře v kutně

Hoře v kutně

Znám jednu paničku z města Louny,
co umí vyzrát i na blbouny.
Když se chlap z Loun
chová jak zloun,
nechá ho civět jí na melouny.
.
Znám dívku odněkud z Paříže,
co ráda šplhá na kříže.
Namísto sakrální gymnastiky
mohla by vyzkoušet jiné triky.
Třeba když v kuchyni vaří, že.
.
Znám jednu dívenku z Brna,
co běhá ladně jak srna.
Luxusní prdýlku,
jenom má úchylku.
Prý spásá pšeničná zrna.
.
Míval jsem slečinku v Novém Yorku,
co často sedala na motorku.
Bohužel na místě spolujezdce
střídala v New Yorku různé hřebce...
Kdo by chtěl za ženu tuhle borku.
.
Když mi má kámoška ze Vsetína
přešpatné zprávy nese, spíná
rukama a běhá po okolí,
dupe a křičí na kohokoli,
až se ve Vsetíně třese hlína.
.
S pocitem jako když usne tchoře,
básničky o dívkách smutné tvoře
sním, že jsme ostrovy,
jen já mám kulový,
neboť jsem v konviktu v Kutný Hoře.

Autor TRlVlUS, 28.09.2024
Přečteno 44x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Malá mořská víla, cappuccinogirl, Psavec, jablonka, mravenec, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Trivie :) Ty i enigman, když máte tu správnou naladěnou, nezklamete ...vivat... citlivému intelektu, k vám se vždy vyplatí se dívat;)

29.09.2024 08:12:09 | Malá mořská víla

líbí

Díky.

29.09.2024 09:42:52 | TRlVlUS

líbí

Já znával jednu dívku z Poličky,
co ráda se chlubila ďolíčky,
zejména jeden z nich
dávala na odiv,
ten kouzelný co maj jen samičky:-)

28.09.2024 10:55:51 | Ž.l.u.ť.á.k.

líbí

:oD

28.09.2024 11:18:53 | TRlVlUS

líbí

... pobavilo... a hodně... děkuji...

28.09.2024 10:48:25 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí