to nejsmutnější
co zná ráno
kalné jak voda v kaluži
Delenda est
je dokonáno
slova, co plivla do růží
snad v kapkách deště
rozhřešení
nalezne ještě poledne
pokud se najde
cit, co není
a nikdo už nůž nezvedne
uvidíme zítra...
30.09.2024 10:34:53 | jort1
jako každý den
30.09.2024 11:53:36 | zase já
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?