Víkend

Víkend

Slova, poutníkovo zbožné přání
V manželství neutuchající bojové klání

Den za dnem nové zprávy
Za oknem pasoucí se strakaté krávy

Voda v potůčku ladně klokotá
Ranní noviny, samá zloba a lakota

Káva provoněla dřevěný srub
Za pár hodin snad bude plný i hub

Snídaně podávaná na pěkném tácku
Šunka a sýr a teplou bramborovou placku

Začíná den o vytouženém víkendu...
Autor neptolius, 28.09.2024
Přečteno 38x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, zase já, cappuccinogirl, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

S bramborovou plackou ti ten den krásně začal:-)
Hezký víkend přeju.

28.09.2024 13:01:36 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí