mou lásku milence vyměnila
za mateřskou lásku k tobě
alespoň na nějaký čas
krmení, kakánky, čůránky
věnuje se jen tobě zas!
taky jsem si tě přál
a ty ses mi odměnil…
lásku mou jsi mi vzal!
takové štěně, malý tvoreček
za chvíli bude tě zahrada plná
a hlavně dvoreček
nedivím se jí ale, kuličko naše
sleduji tě, krásná očka máš
a úsměv, když ťapkáš po dvorku
však přeci jen
počkej za půl roku
to na cvičáku uhlídáš
kdo je vůdcem smečky
Azorku…
Azore!
zase jedna ponožka!
za chvíli roztrháš je asi všecky!