Štěbetání
Slyším překrásné štěbetání...
Zatím vás zima nevyhání...
Nádhera, když hlavu vzhůru zvednu,
naháníte se, asi si k tomu lehnu.
Ani mi nepřipadá,
že podzim klepe na dveře,
vaše zpěvy jsou nádherné
možná, jako v opeře.
I stromy vám fandí
skrývají vás pod svůj šat,
jakoby nechtěly připustit,
že je i jejich čas.
Tak křičte s plných sil
krasavci naši
nevnímejte období,
když kolem ještě všechno raší.
Také mám ráda hvízdání a cvrlikání opeřených drobečků, jsou rozkošní... s úsměvem, děkuji :-))
29.09.2024 09:50:30 | Helen Mum