Nesmrtelnost
Píšu ti tuší na ruku své jméno,
pro případ, že by bylo zapomněno.
Píšu si krví deník o svých snech,
aby jej přečetli i za sto tisíc let.
Maluju pohledem, po tvé něžné tváři,
ať obraz nezmizí, až jednou přijde stáří.
Maluju dotekem, ať navždy cítíš touhu,
a nikdy nesplaví se v chladném říčním proudu.
Šeptám ti slova o věčnosti bytí,
o tom, co vidím, a co se stává z lidí.
Tiše ti broukám ztracené melodie,
ty zvolna usínáš s úsměvem harmonie.
Přečteno 79x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, Marten, MartinX, Emily Říhová, cappuccinogirl, Helen Mum, karolinakarol, Elisa Day, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
Komentáře (8)
Komentujících (5)