Voda, vyděšená
bubny deště.
Pomalu hloubí
tvou tvář
do kamene.
Plyneš svými lesy
vysázenými prsty novoluní.
Uvnitř tvého těla
rzivý smích.
Vyhnala jsi duši.
Tvé dlaně se modlí
k vráskám prachu
jež potkáváš na cestě
za humny samot.
Jsi tu ještě ?
Ta otázka na konci...zatra, ta je fakt naprosto oprávněná! Skvělá báseň, skvělej závěr.
29.09.2024 20:03:27 | cappuccinogirl
Nejde o to nějakou báseň napsat.
Báseň je třeba prožít, aby to byla pravda ...
PP
30.09.2024 17:19:31 | Howkins