14. Matka 1975

14. Matka 1975

kdo z mužů si pamatuje na matčin prs?
ale touha zůstává a to je sex
ženy matčino tělo mají
a proto sex neznají
starost o dítě je láska
milenci jsou děti hloupostí,slastí a bolestí
z rozčarování co tvoří další děti
které určily budoucnost že žijí
práce vytváří chaotické plnění přání
lidský svět je žvatlání
tak odstraňme hranice
vždyť vyrostli jsem podobně
a máme se zabíjet_
Zapomeňme na příkoří
nenávist proměňme v touhy
ale kdo přání dokonale vyplní?
Ach matko!
jsem tu jsem
děkujíc za lásku
neuvažujíc zda si ji zasloužím
každý ji musí mít
jinak je srdce
jak ledový pohár naplněný hrůzami války a tekutým dusíkem
a myšlenky ostrými krápníky zvrácených přání
ale nechci být medvědicí pro její mláďata rozdrásán
a být vězněn a mučen matčinou obavou
a znát pocity dětí
pro které je přerod matky v samotu otřesný
proto musím být konečně sám
abych poznal co můžu znát
ve světě jinak už viděném
ve kterém nevěřím v naděje do mne vkládané
a odmítám starosti co jsou pro tebe potřebné
plníš můj žaludek láskou zhmotnělou
přesto děti vyhazují svačiny do košů
a lidé umírají ještě hladem strašlivým
klamu o sobě každý den
žiju už životem
který ti proběhl jaksi
a zmizel ve světě snů
zkušenosti z něho neplatí
svět je zlý
mám strach že tvoji lásku nemohu splatit
a že jiné matky co mají měly a budou mít podobu ženy
kterou si nasadily pro mé mámení pomalu poznávám
doposud znala rozuměla radila si mně
a plnila přání má
to i ostatní ženy se snaží nabízet
a já teď trošku podléhám
a jsem odmítán
a to ty mámo nevyléčíš
neplač nebo budeš sám
vítr hoří v mřížoví stromů
nejkrásnějším soumrakem
a já jsem okouzlen
ale máma u plotny vaří
svůj sen o štěstí
v tvých očích jsem
nad láskou se divím
vždyť plíny jsou hnus
proto mateřská láska je bůh
ale já se však nemodlím
rozpálené tělíčko
maminko!
obava
nedělej to !
pojď sem!!
běž!!
Autor poet, 29.09.2024
Přečteno 24x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí