Záda
Anotace: Samota duše 2024
Kdo vymění mně záda?
Překlep, mám se prostě ráda
a za rohem mám kamaráda,
slova plodí pro mě jako se maluje brána.
Vyrovnaná.
Nebudu se tvářit jako panna,
jen jsem trochu zimou se třásla.
La a la.
Přátelská ruka pohladila.
Přečteno 91x
Tipy 24
Poslední tipující: IronDodo, Ďábel sám, mravenec, Sonador, Tomcat, Kan, Marcone, Marťas9, Ondra, Jan Kacíř, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)