jak kámen z lomu
ostře
pořežu ti prsty
až mě budeš
házet do řeky
ať ohladí mě
milionkrát denně
chladivá voda
svými doteky
a potom třískneš
zase se mnou o zem
a znovu praskne
jizva - puklina
krvavá rána
skrytá pod obvazem
a znovu
kape krev ti do klína