Slyším volání z hlubin Země
z míst nepoznaných v mém současném bytí
a přesto ty tóny jsou mi blízké a důvěrné
vzpomínky na jemné plynutí z minulosti
na období
kdy elfové byli opravdoví
s kouzelnou mocí čarovat
nořím se do dávných časů
bosých nohou a pohádkových příběhů
propadám se a vzpomínám
na krajinu svého bytí kdysi
jestli chceš-poslouchej se mnou
a jestli ne – nevadí
ale nenarušuj to
co sám nemůžeš spatřit
příběh malé šťastné dívky
poskakující po zeleném mechu
bezstarostně a s důvěrou
co se stane zítra
s radostí v srdci i v těle
ano - jsem to já
taková, ke které se chci vrátit
k dívce, která se schovala sama sobě
a tak znovu poodkrývám krajinu svého zapomnění
věřím své cestě a volání zítřka