V dětském pokoji,
strachy pod postelí,
modré oči dokořán,
táta pivem prolil chřtán.
...nádech, výdech...
Moje hodná holčička,
políbení na líčka.
Ty nevděčnej fracku,
zasloužilas facku!
...nádech, výdech...
Dívka téměř dospělá,
tys tak klidná, tys tak silná.
Nebo že by,
jen představa mylná?
...nádech, výdech...
Žena v tváři veselá,
sama moc nechtěla.
Duše pevně uzamčená,
tak zůstane nedotčená.
...nádech, výdech...
Tak tu stojí, v očích odhodlání,
svoje mládí ještě drží v dlaních.
A co teď s ním?
Užiju ho, nebo zahodím?
...nádech...
Moc pěkná. Trošku ji doladit, aby kromě emocí a melodie pěkně plynul i rytmus a byla by dokonalá!
01.10.2024 19:54:47 | Ž.l.u.ť.á.k.