Chtění

Chtění

Chci dýchat svěží ranní vzduch
a žít na nesmrtelný dluh.
Chci pít měsíční svit
a snídat hvězdný třpyt.

 

Chci všechnu lásku světa
a není to jen plytká věta.
Ochutnat všechno života koření,
chci chytit slunce do dlaní.

 

Chci políbit svobodu,
převzít otěže svého osudu.
Chci to zažít všechno,
aspoň jednou letmo.

 

Chci mít věčnou krásu,
ovládnout zub času.
Chci se dotknout nebe
a stejně tak i tebe.

 

Chci najít vlastní víru,
že vše jednou skončí v míru.
Chci poznat samu sebe
a zjistit, kam to celé vede.

 

A stejně jistě, jako že přijde noc,
vím, že toho chci prostě moc..

Autor Elisa Day, 02.10.2024
Přečteno 50x
Tipy 17
Poslední tipující: IronDodo, Pettie, Veru, Ďábel sám, enigman, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka, Kan, Jeněcovevzduchukrásného, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

můžeš...

03.10.2024 01:10:19 | enigman

líbí

Ten závěr je přesnej... jenže rozumím i tomu chtění...je někdy vážně těžký si vybrat:-)))*

02.10.2024 22:51:21 | cappuccinogirl

líbí

....kam to celé vede.
Někdy je lépe nevědět, a ani netušit.Hezky jsi to napsala..

02.10.2024 15:20:10 | Jeněcovevzduchukrásného

líbí

moc pěkná! :o)

02.10.2024 13:05:34 | die4roses

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí