Anotace: "Nory"
Dnes ráno
potkala anděla
seděla na římse
prokřehlá chladem
čekala na duši
zmatenou bez těla
tichá a schoulená
a ztěžklá hladem
dala jí bzukot včel
a lehký úsměv k letu
a oheň žihadel
aby ji hřálo
že tu...
podle mě andělé nejí, i podle filmu Město andělů, přesto
03.10.2024 22:58:47 | víc
Tak tohle je moc pěkná báseň, opravdu, ráda se k ní vrátím:-)*
03.10.2024 17:53:55 | cappuccinogirl
Ať žije básnířka. hurá. Jsi zlatá.
03.10.2024 17:38:27 | mkinka
Básnířka, to jistě né, ale díky. :-)
04.10.2024 15:57:19 | RadoRoh
Objimam virtuálně
04.10.2024 16:17:56 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?