Trénink plotýnek
Sem tam je prubnout
zjistit, kde tě pusti,
zvedat jim trénink,
vyhnout se však bruslí.
Tam hrozí pády,
hned jsi na startovní čáře,
už není volba
a vozí tě v kočáře.
Bolest je mrcha
jenž tělo tvé kuchá,
chci dožít bez ní,
život mi mění.
Trénují lehce,
kochám se přece,
kola se nevzdám
sport jiný neznám.