na špalku odpouštění
zubatým ostřím viny
osekat všechny výčnělky
upravit tvar
aby pasoval
do blbé formy
přežitého vztahu
bez rozvitých vět
koroze citů
lomcuju mříží
Jsi tu?!?
tam někde v ozvěně
výkřiku v dáli
cítím
že něco se tu pálí
Může se pálit ten prvotní dojem zádumčivosti/zármutku? Každopádně milé pousmání na konci :-)
04.10.2024 16:50:12 | karolinakarol