Anotace: antihymnus na mémo bývalého reprezentačního trenéra. Jestli to někdy budeš číst,P****, chci, abys věděl, že mě ta vaše arogance už dusila...a já bych ještě rád chvíli dýchal vzduch, svobodně, s těmi, jenž uznávám...
Jo, ulevilo, potreboval jsem neco takovyho napsat...pro me to chladne neni, ale je to nazor a ja ho beru, vzdyt kritika je nejdulezitejsi:-)...dik
09.04.2007 11:57:00 | Muta cum liquida
emocně řvací...dobrý název.....ale mi to přišlo spíš jako chladně odtažité. Od třetí strofy mi to ale přišlo trochu vynucené..jako bys ty rýmy tammusel cpát násilím..promiň.
09.04.2007 11:34:00 | Lisa Kloboučková