Jen chvilička

Jen chvilička

Anotace: O Lásce, která mne zásadně změnila

CHVILIČKA BOŽÍ LÁSKY .

 

Jen na chviličku si mi dal ochutnat Tvou LÁSKU v jedné dívce .

Jen na chviličku sundal si mi z očí pásku a dal si mi krásku .

 

Byla jako Slunce , které nikdy nepřestálo hřát a svítit,

Jen s ní jsem byl šťastný a mohl se skvěle cítit 

 

Tvou existenci jsem prožil a vnímal v ní .

I když sis jí vzal zpět k sobě, tak stále ve mě zní .

 

Jak se mám smířit stim, že tu semnou byla a už tu není .

Jak se mám smířit stím , že už mě nikdo a nic nezmění .

 

Na památku pro mou doživotní Lásku stvořil ; José Zjevný

Autor José Zjevný, 04.10.2024
Přečteno 55x
Tipy 11
Poslední tipující: Bosorka9, Marťas9, Psavec, cappuccinogirl, Misha, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

moc krásně jsi vyjádřil své city, je cítit, jak moc jsi Lenku miloval

04.10.2024 19:11:14 | Misha

líbí

Děkují Misho
Tvého komentáře si moc vážím a ctím

05.10.2024 00:18:26 | José Zjevný

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí