Já
Haló
Jako,že jsme šťastní
Budeme dnes dělat
Čteš moje řádky
Vidíš mě?
Písmenka jsou obrazem mojí tváře
Když se směju
tak mám verše v pěkném rytmu
Smutek mi ty řádky vždycky rozhází
Asi se teď divíš
jak zřetelně mě vidíš
Možná už nejsem tím
kým jsem včera byl
Včera jsem měl jméno
Dnes jsem jen pseudo mim
Přečteno 51x
Tipy 11
Poslední tipující: Marten, Pettie, Bosorka9, Gaspi03, Kan, Psavec, Sonador, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)