Anotace: O tom, že někdy se dostanete do pozice do které se nechcete nikdy dostat .
Človíček bláhový doufal v lidskou dobrotu .
Místo kam se dostal dobří lidé se zdáli .
Po čase postavily ho na žebrotu ,
Kterak se mu za to smáli
Roli šaška musel hrát,
jako herec se musel u toho smát .
Smutný ztoho byl,
že jako otrok s nimi žil .
Pozdě večer utekl z té klece ven ,
jako pták který zavřený byl.
Snad jenom pomyslel si ,
že jenom snil .
Byl to skutečný živý sen .
smutný klaun jednou najde cestu na svobodu a před nikým se nemusí přetvařovat, vydávat se za někoho, kým není, nádherné dílo, moc se mi líbí
05.10.2024 06:52:55 | Misha