Už žádný domov nemám,
pomalu o něj přicházím
V srdci prázdno cítím,
vím, že ho ztrácím
Toužím svůj život vzdát,
ale mám sílu dál jít
Ocitám se na úplném dnu,
od kterého se odrazím vzhůru
Každý krok je těžký udělat kupředu,
i když mě okolí často táhne zpět
Věřím, že v té tmě najdu cestu,
znovu najdu sílu, co ve mně spí
V srdci mě palčivý oheň pálí,
životní cesty se jako žížala kroutí
Sílu odvahy v sobě nalézám,
i když v noci mě strach jako ve svěráku svírá
Věřím, že naděje stále žije,
v temném kraji své místo najde
Každý nový den mě v srdci hřeje,
mým krokům nový smysl života dává
posílám lásku, víru a snítek rozmarýny. * ať zažene smutek, bolest a splíny. objímám Tě, Mishko. bude líp. :-))***
06.10.2024 04:40:36 | Iva Husárková
děkuji moc a moc si toho vážím, ale myslím si, že se v životě musím posunout dopředu a začít se radovat a zahnat smutek, bolest i trápení, též tě objímám:-))*
06.10.2024 16:13:42 | Misha