já řeknu A
ty slyšíš A
tak řekneš A
já slyším A
ty řekneš B
já slyším Bé
tak řeknu Béé
ty slyšíš C
tak řekneš Co?
já řeknu Ee?
ty slyšíš Ne
řekneš Tak jo
já slyším Jdi
tak řeknu Kam
ty slyšíš Krám
...
...krákání vran:-)
Když řekneš krám
já slyším k hrám
že vyzýváš
a už se nestarám, co v doslechu
spíš poslepu
tě hledám a ty...ožíváš???
jó, kéž by:-)))
Moc pěkný hravý dílko, Mari:-)*
05.10.2024 15:37:43 | cappuccinogirl