Další a další naléhavá krásná slova
ne a ne a ne
nechci ta svá opakovat.
Nová a nová působivá spojení
a samo píše se
že ve skutky se promění.
Naprosto bez moci
slova ta o dně
nechávám působit do noci
mám napsat "v sobě" ?
Celé to hluboké popsané moře
nejodvážnější věty
že chceš vidět oděnou mě spoře
kdy spadnu do toho lože?
Komtesa a zámecká paní
a také holka ze statku
kterou chceš první míti
které hned sundáš kabátku.
Zdá se, že mě zbyde hromádka ostatků
poté až umilována k smrti
spočinu na tvém lehátku.