Anotace: Napsáno u Frídy
jeden by řekl - bez komentáře..
druhý..snad odhalil by v tobě lháře..
a třetí..třetí...inu..
chtěl by vidět úsměv..
co zdobí tvoje tváře
ještě bych nechal malou zmínku
doufám, že nebude ti k zlosti..
než smutek..raděj budu zvedat činku..
a s chutí dávám vale (té dámě..)
..závislosti .o))
18.04.2007 20:39:00 | Bean
No páni to je síla.
Upřímně doufám, že to je jenom fantazie a nemá to nic cpolečného s realitou.
Báseň je skvělá, ale padla na mě z ní taková tíham, že si asi otevřu dětské říkanky
13.04.2007 11:54:00 | Fosca
...lokty černé od Tvých cigaret....já právě končím jednu kuřácko-nekuřáckou vztahovou válku...a tenhle obrat...mi to připomněl...
09.04.2007 11:28:00 | Ayla