Klukovská II.

Klukovská II.

Anotace: :-)

Když jsem byl ještě kluk
sníval jsem o tom jak
jednou až vyrostu
že budu řídit vlak.
Strojvůdcem chtěl jsem být
na každé stanici
pořádně zatroubit
aby cestující
věděli že jedu.
Kouří se z komínka
dřív než mě k obědu
zavolá maminka.


Když jsem byl ještě kluk
sníval jsem o tom jak
ve svoji mašince
nebudu pospíchat.
Na každém peróně
naberu lidičky
v Brně, či v Berouně
děti i babičky.
Na každém nádraží
počítám vagónky
já jízdné nezdražím
jezdím za bonbónky.


Když jsem byl ještě kluk
sníval jsem o tom jak
stanu se strojvůdcem
a budu cestovat.
Nebojte přátelé
cesta je bezpečná
kousek za tunelem
už bude konečná.
Na hlavě čepici
loket mám z okýnka
mazej už k obědu
zlobí se maminka. :-)
Autor orokroK, 05.10.2024
Přečteno 22x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, cappuccinogirl, Marten, zase já, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Já mašinku nechala mašinkou,
ale i tak jsem se vadila s maminkou,
když přišla jsem pozdějc k obědu
s tvrzením, že ještě pár stránek v knize "dojedu":-)))*

05.10.2024 19:54:26 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí