Má loďka se zmítá ve víru,
srdce tluče v jeho rytmu
V náruči noci vlny tiše křičí,
o útesy se prudce tříští
V mořském tanci se příboj vznáší,
pod měsíčními paprsky se jeho síla zmenší
Měsíční svit hladí mořskou hladinu,
v tom tichém šepotu nacházím svobodu
Mořský vítr tajemné příběhy sdílí,
nocí se do širého okolí dál šíří
K lidem pomalu putují,
potom si je vyprávějí
Touhy se sny se vzájemně propojují,
všechny city a emoce se smíchají
Jednu velkou bouři vytvoří,
náhle se však vše zklidní
V tom magickém tanci nacházím svou cestu,
kde srdce zpívá v harmonii bez stresu
Každý krok mě nese dál do neznáma,
kde realita s nekonečnými možnostmi splývá