Pár štoků

Pár štoků

Anotace: :-)

Do nebe je to pár štoků
do pekla zase strmý pád.
Tak opatrně krok po kroku
stoupám vzhůru pět dekád.

Stoupám vzhůru opatrně
schody při tom počítám.
V prvním štoku jsem byl škvrně
v pátém už jsem starší pán.

Momentálně v pátém štoku
se teď zrovna ocitám.
Nejsem sám a po svém boku
svoje vrstevníky mám.
-----------------

Do nebe je to pár štoků
do pekla zase strmý pád.
Jsem tu s vámi už pár roků
a pár bych ještě klidně zvlád.

Zatím si to dobře dávám
i když občas nemohu.
Pokračuji, nic nevzdávám
dál kladu nohu před nohu.

Už jsem někde v pátém štoku
ty má svatá dobroto.
a přesto že mě píchá v boku
tak mířím hodně vysoko.

---
Autor orokroK, 06.10.2024
Přečteno 28x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Kan, Marten, mkinka, cappuccinogirl, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí