v křížOVCE
V křížovce pohybu kouzla,
do mé mysli si si vklouzla
Dala jen tak život,
to umíš buch, buch, slyšíš ten tlukot?
Panáček ze dřeva, s jiskrou hvězdy v oku,
je to práva, nebo levá?
Už jsme zase na konci roku.
Myslím, že vím, že hlavní je jen teď.
Prosím pohledni, na páru, pro Tebe hezkých vět.
Věřím v kouzla, věřím v čáry
to jen aby jste se 3,2,1 teď ty ja my, vsichni pousmali.
=VŠL
Přečteno 57x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, Gaspi03, Ondra, Psavec, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (3)
Komentujících (3)