Holčičce

Holčičce

Líbám tě do vlasů, moje malá,

abys sladce ještě spala.

Nadlidskou sílu jsi mi dala,

a spoustu jiného zase sis vzala.

 

To je jediná jistota,

říká se, koloběh života..

V jeho základní podobě,

co tvoří mě, předávám tobě.

 

Snad taky budeš ráda si zpívat

a na svět trochu jinak se dívat.

Ač nemáš mý modrý oči,

pro ty tvý něčí svět bude se točit.

 

Ať budeš jaká chceš,

pro mě vždy krásná,

jen ať si nalezneš,

jak být v životě šťastná.

 

Čímkoliv na světě můžeš se stát,

požitky života, všechny je znát.

Snad s láskou budeš na mámu vzpomínat,

já navěky budu tě milovat.

 

Autor Elisa Day, 06.10.2024
Přečteno 52x
Tipy 15
Poslední tipující: Marťas9, die4roses, Gaspi03, Pettie, zde.neck, cappuccinogirl, Psavec, Kan, jablonka, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezká srdečná...

07.10.2024 17:45:43 | Marťas9

líbí

Děkuji všem za reakce :)

07.10.2024 09:08:43 | Elisa Day

líbí

Moc hezké :-)

07.10.2024 08:30:26 | Gaspi03

líbí

To je krásná maminkovská...plná té nejopravdovější a nejčistší lásky*
Mám dvě dcerky, oslovilo mne to moc.

06.10.2024 22:31:20 | cappuccinogirl

líbí

Pěkné

06.10.2024 21:34:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí