Náhoda

Náhoda

Co muselo se stát,

potkat se dřív než se vidět. 

V zahradě květů krystalů spát

tam čas prý nemá žádný řád. 

 

Co není náhoda, krystaly k slunci se pnou 

A stvoří slunci dírku klíčovou 

V ní slunce září

a přeci je obklopeno touhou

Autor Protos1182, 07.10.2024
Přečteno 29x
Tipy 8
Poslední tipující: Gaspi03, Marten, cappuccinogirl, Marcone, mkinka, Bosorka9
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí