AŽ....

AŽ....

Anotace: ;-)

Až povezou mě černým vozem
a smutně budou housle hrát
jsem od života osvobozen
však nový si hned začnu přát.

Abych znovu lásku cítil
vždyť bez ní, se fakt nedá žít.
To co mi starý život vštípil
v tom novém zkusím použít.
-------------
Až povezou mě černým vozem
a budou nad mou rakví stát
zapřažen za černým ořem
je možná pozdě chtít se ptát.

Zda li mi dá novou šanci
spatřit opět tuto zem?
Ať promluví se Svatojánci
a já to vezmu s úsměvem.
-----------------

Až povezou mě černým vozem
a naposled mi budou hrát
do černé díry budu vložen
nebudu se vůbec bát.

Ten kdo jednou cítil lásku
ví dobře co je milovat.
Tak ten na křídlech Konipásků
do nebe bude putovat.
----------------------

Až povezou mě černým vozem
tak se budu v duchu smát.
Já vím, že budu znovu zrozen
tak jako před tím tisíckrát...
Autor orokroK, 07.10.2024
Přečteno 28x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Marťas9, Marten, Psavec, karolinakarol, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nádhera... Nebojím se co dál bude, důležité je, že aspoň báseň zbude...

07.10.2024 22:23:14 | Marťas9

líbí

Děkuji moc.

08.10.2024 00:17:49 | orokroK

líbí

Tak tahle je sice o konci, ale zároveň o novém začátku...a to je nadějný:-) Hmmm...za ten dobrej pocit - moc dík:-)**

07.10.2024 12:38:24 | cappuccinogirl

líbí

Ano pochopila jsem jsi to správně.

07.10.2024 12:42:06 | orokroK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí